Anette Hemmingsen

Hvem er jeg


Jeg hedder Anette Hemmingsen. Jeg har mere end 25 års erfaring som salgskonsulent og salgsagent og har i en årrække undervist i salgsrelaterede emner. Jeg har gennem tiden været ansat i en del forskellige virksomheder. I dag er jeg selvstændig underviser og freelance sælger/salgskonsulent/agent og driver samtidig firmaet Unique Supply.


Hvad tilbyder jeg

Undervisning


Jeg underviser i stort set alle områder indenfor salg. Det kan eksempelvis være områder som Opsøgende salg, Butikssalg, Salgspsykologi, Internt salg, Kundeservice og Reklamationshåndtering. Alle kurser kan naturligvis tilpasses netop din virksomhed og kan afholdes hos jer eller i passende konferencelokaler.Agentsalg


Jeg kan tilbyde at tage dine produkter med ud til kunderne på agentbasis.


 

Ren opsøgende canvas og direkte salg


Ved at have fået grundig oplæring i dine produkter, kan jeg tilbyde at besøge dine kunder via møder eller ved opsøgende besøg. Dette kan være for at følge op på en kampagne eller tilbud, eller for at forny en bestående samhandelsaftale. Eller ganske enkelt for at sælge dine produkter. Vi kan aftale, at jeg besøger dine kunder regelmæssigt eller udelukkende pr. opgave fra dig.

 


Projektsalg over længerevarende tid


Indgår dine produkter i projektsalg over længerevarende tid, kan jeg tilbyde at være med fra start som det opsøgende og vedholdende led. Jeg kan bibeholde kundekontakten over tid således, at kontakten ikke tabes, selvom der kommer andre krævende projekter i hus i din virksomhed.

 


Oplæring af din virksomheds nye sælgere via samkørsler


Har du sælgere i din virksomhed kan jeg tilbyde sparring og motivation via samkørsler. Jeg tilbyder at tage med din sælger ud på kundebesøg og iagttage, og derefter komme med input til en eventuel nemmere planlægning, effektivitet, salgstips og eventuelt input til nye kundeemner.

 


Telemarketing


Jeg kan tilbyde at ringe til dine kunder for at skaffe møder til virksomhedens sælgere eller for at følge en kampagne til dørs. Jeg kan ringe til dine kunder med et decideret tilbud og få fulgt op med det samme. Jeg kan tilbyde at opdatere din kundedatabase med dine kunders relevante data.